Mishu la “Battle of Songs”

De miragecj la data October 2, 2009   in Rubrica SPECIAL

Am fost acuzaţi, nu o dată şi nu de o persoană, că avem “simpatii”, eu le-aş zice mai degrabă “preferinţe”. Ca să fim oneşti le avem, e şi normal în fond, suntem oameni şi noi, cu bunele şi foarte relele noastre. Şi ca să dăm cărţile pe faţă fără menajamente, Mihai Călian, cunoscut ca MISHU, e una dintre preferinţele noastre. Da, ne e şi prieten, dar având şi această calitate, nu ne-am ferit să-l promovăm sau să-l încurajăm când a fost cazul, dar nici să-i spunem când a greşit sau că am vrea mai multe de la el (muzical vorbind :) ). Şi uite că Mishu ne-a pregătit o surpriză, a luat una bucată piesă proprie şi personală, devenită deja hit, pe numele ei “Viteza sângelui meu”, i-a luat pe colegii lui din Trupa de Acoperire, Sorin Zamfir (tobe) şi Tudor Bădescu (bass) şi pe Richie din Respect (chitară electrică) şi i-a dus fain frumos într-un studiou de înregistrări.

Ce a ieşit, puteţi asculta şi voi, mie imi place foarte mult, dar nu vreau sa vă influenţez. Iar dacă v-a placut şi vreti să-l sprijiniţi pe Mishu în bătălia lui cu alte piese (concursul Battle of Songs), puteţi face asta apăsând pe următorul link: HELP MISHU! (mai multe detalii aflaţi la Mishu pe blog)

Lăsând prietenia şi tot subiectivismul de rigoare la o parte, Mishu e printre acei oameni din noua generaţie care oferă altceva, care a ales altceva în locul acelor cărări atât de bătătorite de mulţi alţii. E folk, nu e folk, ceea ce face el? Chiar nu ştiu şi nici nu mă interesează, atât timp cât ceea ce compune el sună foarte bine. Nu-mi rămâne decât să-i urez lui Mishu multă baftă la concurs şi nu numai, iar pe voi vă mai rog încă o dată să-l votaţi de credeţi că merită.


Mishu Călian - Viteza Sângelui Meu

Popularity: 5% [?]

  • Share/Bookmark

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. [...] si plus-plusuri inspirate de pe pagina GBOB. O noua si binevenita prietena, Incasha Folkblog Draga Mirona iti spun printre [...]

Comentariul tau :